Permur rørgjennomføringer og rørforseglinger

Permur er et velprøvd system som består av rør i fiberbetong eller en spesiell utsparingsform med Permur rørforseglinger. Bruken av Permur systemet garanterer en enkel og pålitelig løsning for vanntett gjennomføring av de fleste typer rør i vegger. Permur brukes for vanntett og fleksibel installasjon av rør gjennom vegger som må være vanntette. Permur systemet leveres med alle nødvendige festemidler og tilbehør.

Permur PFR fiberbetongrør

Permur PFR fiberbetongrør er tilgjengelig i en rekke diameter og er ideelle for enhver vegg gjennomføring. Rørene har samme utvidelseskoeffisient som betongen og danner en ideell heft, slik at de ikke krymper eller det dannes sprekker og gjør derfor forbindelsen vanntett.

Permur Monolitt rørutsparinger

Permur Monolitt rørutsparinger er et alternativ til Permur PFR fiberbetongrør for å lage holdbare og nøyaktige utsparinger for rørgjennomføringer. Formene er lette i vekt og å håndtere under installasjon. Etter støping fjernes de enkelt etter forskalingen er revet.

Permur rørforseglinger

Permur innsatser for vanntett rørgjennomføring gir pålitelig og holdbar tetting av de aller fleste rør og gjennomføringer som går gjennom vanntette konstruksjoner. Permur rørforseglinger er tilgjengelig i ulike materialkvaliteter inkludert galvanisert stål og rustfritt stål. Utformingsalternativene for rørforseglingen inkluderer enkel- og dobbel forsegling med en eller flere røråpninger.