StartBank 

Betongelementforeningen

 

Halfen AS - Grønt Punkt

Nyhetsarkiv

Suksesshistorien om en bærekraftig idé

( 15. april 2008 )

Å løfte og transportere tunge betongelementer stiller høye krav til sikkerhet. I Halfen er vi bevisst det enorme ansvaret våre produkter bærer. Derfor er vår prioritet å levere sikres mulig produkter av høyeste kvalitet, som du alltid skal kunne stole på. Kvalitet betyr ansvar!

HF-NYTT 1/08

( 11. april 2008 )

I denne utgaven av HF-nytt fokuserer vi på muligheter med Halfen-skinner som et sikkert og økonomisk alternativ til sveising og boring. Du finner løsninger for sveisfri montasje av betongelementer. Les også mer om beregningsprogram for HALFEN konsollarmering og ny teknisk katalog for HALFEN trinnlydsdempende produkter.

Nyhet! Nytt beregningsprogram for Detan Strekkstagsystem

Nyhet! Detan Strekkstagsystem 4.0 Beregningsprogram

( 03. desember 2007 )

Vi lanserer nå vårt nye beregningsprogram for Detan Strekkstagsystem. Vi anbefaler sterkt å oppdater og ta en kikk på det nye programmet som har blitt utvidet med flere valg og mulighet for utforming.

NYHET! HALFEN konsollarmering HSC

( 19. november 2007 )

HSC konsollarmering er en spesialarmering som er konstruert for å gi kraftig og økonomisk forbindelse fra konsoll til søyle.

Kompromissløs kvalitet

( 05. september 2007 )

Materialinnkjøp, men ikke for enhver pris. Ledelsen ved Halfen-Deha er overbevist om at hele prosesskjeden av en innkjøpt vare må kunne være etterprøvbar for å kunne bære varemerket HALFEN, DEHA, LUTZ, DEMU eller FRIMEDA. Les om vårt kvalitetssikringsabeid her:

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no