StartBank 

Betongelementforeningen

 

Halfen AS - Grønt Punkt

Svellebånd, type Cresco

Produkt Informasjon

Cresco ® Svellebånd

Utvalget av Cresco ® svellebånd brukes til å forsegle støpeskjøter, og er spesielt egnet for kompliserte geometrisk utformed fuger.

Cresco® svellebånd legges ved hjelp av spiker eller lim og den kan også skytes. Alle svellebåndene har utmerket resistens mot kjemikalier. En vanntett fuge oppnås når svellebåndet sveller etter at vann kommer inn i fugen. 

Cresco® BT bentonit ekspanderende waterstopCresco® BT

Cresco® BT er et natrium bentonitt basert svellebånd som ekspanderer på en kontrollert måte med opp til ca 350% samtidig den opprettholder sin form. Cresco® BT er egnet for bruk i områder med våte og tørre sykluser, og kan brukes under ugunstige værforhold.

 

Cresco® GR hydrofil ekspanderende waterstopCreco® GR

Cresco® GR er en unikt sammensatt syntetisk gummibasert svellebånd. Det forener de mest ønskede egenskapene for svellebånd i et produkt. Svelleprosessen er forsinket med opp til 3 dager ved kontakt med vann. Total svellekapasitet er kontrollert for å unngå avskalling av betong. Cresco® GR vil beholde formen og ikke bli spylt ut over tid.

Formen på svellebåndet bidrar til økt heft til betongen og øker de vanntettende egenskapene. Det kan brukes til å vanntette enhver betong til betong fuge.

 

 

Cresco BT

 

Tips en bekjent om denne artikkelen

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no